Berichten

Berichten uit november, 2014 weergeven

Agenda Sew Along "Zo Geknipt!2" 2015

Afbeelding
Dit weekend eindelijk weer eens lekker thuis op de bank. Alle Musical werkzaamheden zijn achter de rug. Er zitten nog wel een paar Blogpost daarover in het vat. Nog even wachten op wat mooie foto's.

Nu weer tijd om vooruit te kijken en zag ik dat het al weer bijna 2015 wordt! Wat vliegt de tijd!
Samen met Jos organiseer ik wederom een Sew Along, het vervolg op de Sew Along over "Zo Geknipt" 30 recepten voor je naaimachine. Riet heeft dit keer samen met Lies nog eens 20 projecten voor beginnende en wat gevorderde naaisters bedacht en dat resulteerde in het boek 'Zo Geknipt!2'. In Oktober plofte het boek al bij mij op de mat, nadat ik al eerder een project uit het boek had mogen testen. Gisteren even de tijd genomen om een Agenda samen te stellen. Vandaag even overleg gehad met Jos en met kleine aanpassing hebben wij vandaag de Agenda Sew Along ZG!2 online gezet!

JANUARI 2015
4. Opvouwbaar draagtasje
9. Flexifluo

FEBRUARI
17. Tipsy Toilet- en make up tasjes

MAART
6a. Rech…

Achter de schermen bij de Udense Musical "Wij komen tezamen"

Afbeelding
Heel rustig was het even op mijn Blog, gewoon geen tijd gehad om te bloggen. Al mijn tijd ging namelijk in de Udense Musical zitten!
Al sinds maart van dit jaar hebben we met een club van 13 dames twee keer in de week, onder leiding van Janneke Ludwig, kleding genaaid voor de Udense Musical. Erg leuk om te doen, gezellig en uitdagend. Er is heel wat kleding onder de naaimachine vandaan gerold.

Het was voor mij de derde keer dat ik meedoe aan het naaien van kleding voor de Musical. Zie o.a. deze blogposts van de vorige musical over een paar door mij gemaakte kledingstukken.
Dit keer mocht ik weer voor een aantal scene's de patronen tekenen en sommige ook maken. Voor een paar castleden heb ik kleding of een gedeelte van de kleding genaaid voor een of meerdere rollen. En voor 1 scene samen met Marja de rokken en t-shirts genaaid en na de doorloop weer helemaal veranderd....want ook dat hoort erbij. Dat gemaakte kleding toch niet in de musical komt of volledig veranderd moet worden om…