Winterbroek en andere lopende projecten

Mijn winterbroek heb ik eindelijk af kunnen maken. Het is een broek van wollen stof met een Bremsilk voering. Nu het al weer maart is dacht ik dat de winter wel bijna voorbij zou zijn en ik hem in de kast zou moeten hangen tot volgende winter. Maar vanochtend lag er een laagje sneeuw en de temperatuur is nog steeds zo rond de 0 graden. Dus heb ik de broek vandaag aangedaan, lekker warm! Kan ik hem toch nog dragen.
De broek is van een zelfgetekend patroon. Op deze variant heb ik passen gemaakt met een krulpatroon erop geborduurd. Op de achterpas heb ik mijn logo geborduurd.
Omdat lief dit weekend jarig is wil ik deze week een serie boxershorts en een zwembroek maken. De eerste boxershort (na het proefmeodel) is af, de rest volgt hopelijk deze week. Foto's volgen later.
Met het korset ben ik een heel eind gekomen, maar ligt nu even stil i.v.m. de boxershorts... Kan niet alles tegelijkertijd alhoewel ik dat wel graag zou willen ;-)
De bovenstof en tussenlaag zijn samen genaaid, de keperband is er opgestikt en de baleinentunnels genaaid. De baleinen heb ik er op een na ook al er in zitten. Op mijn borst doet het model wat raar dus daar moet ik nog even goed naar kijken voor ik de voering er tegen aan zet.

Reacties