Naar buiten met dit weer!

Wat hebben we super prachtig weer! Dit zijn mijn temperaturen en dit mag de hele zomer zo duren (oke  's nachts wat regenbuien voor de tuin en boeren). Ik vind het dan ook zo zonde om binnen te zitten, maar wil wel graag tijd aan mijn hobby's besteden. Dus verplaatst ik mijn werkzaamheden naar buiten ;-).
Gisteren samen met 2 vriendinnen aan de slag geweest met de DNA ketting. Eerst met zijn drieën naar de kralenwinkel Bijouterie of Beads in Wanroy gereden en inkopen gedaan. Vervolgens buiten aan de tafel kettingen gemaakt. Dit keer heb ik een zwarte ketting (met grijs draad) gemaakt. Die had ik namelijk nog niet.
Vandaag samen met lingerievriendin Hilda genaaid. Eens in de 2 maanden komen we bij elkaar om gezamenlijk te gaan zitten naaien. Erg gezellig, inspirerend en motiverend. De ene keer bij haar de andere keer bij mij. Dit keer dus hier en ook nu weer alle spullen naar buiten gesleept en heerlijk buiten kunnen zitten. Om een uurtje of 2 toch maar de parasol erbij gepakt, want werd toch wel warm,... 27 graden!!! En dat in April. Wel goed ingesmeerd want het zonnetje pikt er goed op. Hilda is begonnen aan een zomerse BH voor zichzelf en ik ben verder gegaan met een slip voor bij de Duvessa bh. Nu hoeft er alleen nog maar de elastiek erin en dan is deze ook klaar en het setje compleet.

Reacties

  1. Ja, wat heerlijk zo, geniet er maar van, wie weet is dit de zomer ...
    je ketting is erg leuk, staat ook nog eens op mijn verlanglijstje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk!!! Wat lekker zo samen buiten naaien! Ik naai op het moment niet veel, ben nu toch liever buiten in de tuin bezig. Hopelijk houdt dit weer even aan, maar regen is hard nodig hoor. Maar dan inderdaad lekker ´s nachts!

    Net Marian zegt, hopelijk is dit niet de zomer, en wordt het vanaf juni slecht...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!