Klaar voor de kerst en een leuk uitstapje

Klaar voor de Kerst
Bij Stoffig Veghel kocht ik laatst een erg mooi stofje, zwart kant geplakt op een ecru satijn. Toen ik dat stofje zag was ik meteen verkocht en zag ik daar een jurk met eenvoudige belijning in. Heb gebruik gemaakt van mijn net getekende basispatroon en daar een jurk van getekend.
Met dit jurkje ben ik klaar voor de kerst!

Uitje naar Textielstad
Afgelopen zaterdag ben ik samen met Jos naar Textielstad in Tilburg geweest. Sinds kort Bloggen we voor Textielstad en dan is het toch ook wel leuk om daar heen te gaan om kennis te maken en natuurlijk om stoffen te scoren. Textielstad staat al heel lang op mijn lijstje, nu kwam het er eindelijk van!
We werden hartelijk ontvangen door Eddie Lahaije en na even gekletst en kennis te hebben gemaakt zijn Jos en ik de winkel van Textielstad gaan verkennen. Een prachtig assortiment stoffen en fournituren, dat is het rijden naar Textielstad wel waard. Zien genoeg stoffen liggen waar we wat van willen maken!

Maar omdat ik twee stofjes bij me had waar ik wat bij wilde kopen heb ik heel gericht kunnen kopen. Hoop hiermee binnenkort twee jasjes te kunnen maken!
Mijn aankopen bij Textielstad
Het was een geslaagd uitstapje, na Textielstad ook nog even kort bij van Gool Stoffen geweest. Ook prachtige stoffen daar! En de dag afgesloten met een lekkere lunch bij Tuinhuis Culinair, en ik denk dat wij daar de volgende keer een High Tea gaan doen, wat zag dat er lekker uit!! Nog een reden om weer terug te gaan naar Tilburg. Dan staat wellicht het Textielmuseum ook op het programma....

Reacties

 1. Prachtig je jurk en wat is die stof mooi!
  In het nieuwe jaar maar weer naar Tilburg, op naar de stofjes en de high tea!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie jurk. Heerlijke stofjes. Ik ben benieuwd hoe de stofjes tot iets mooi gemaakt worden.
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een super mooie jurk heb je gemaakt zeg. Om jaloers op te worden.
  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!