Bikini Circledots

Van de vorig jaar bestelde lycra's bij Spandex house in Amerika heb ik de afgelopen tijd van de lycra met cirkels van stipjes een bikini gemaakt. Het duurde wat langer dan verwacht, want kwam wat rubber elastiek te kort. Maar na een bezoekje aan Lijfgoed in Linschoten was dat probleem opgelost!
De zijpanden van de bikinislip zitten met metalen ringen aan elkaar. Geen idee waar ik die op de kop heb getikt. Zitten al zo lang in mijn voorraad kistje. Ben benieuwd of dat niet lastig is bij het dragen. maar dat moet de praktijk maar uitwijzen. Omdat ik best nog veel lycra over heb wil ik er ook een strandjurkje bij maken, dat komt op mijn to do lijstje .

Patroon: Zelf getekend (methode Bella Hendriks en Henriette Strijbosch)
Materialen: Lycra: Spandex house, rubberelastiek: Lijfgoed. Padding uit eigen voorraad (of te wel geen idee meer waar gekocht!)

Reacties

 1. Ziet er erg goed uit, nu maar hopen op een mooie zomer. Heb je invoerrechten moeten betalen? Ik durf zelf niets meer in Amerika te bestellen hierdoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was leuk om voor 1 keer in Amerika te bestellen, maar inderdaad niet al te vaak ivm de invoerrechten ;-(

   Verwijderen
 2. Mooie stof en gaf model heb je getekend. heb je nog iets speciaals gedaan met het bovenstukje zodat het niet zal afzakken ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Neeltje, het bovenstukje bestaat uit twee gedeelten, een beugelbh van padding waarover heen de lycradeel zit. Dit zakt totaal niet af heb ik met mijn eerdere bikini ondervonden.

   Verwijderen
 3. Laat de zon maar komen, jij loopt er mooi bij!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!