donderdag 10 december 2015

Warm in bed en warm buiten!

Ondertussen kwamen er nog wat projecten af......
Eentje om lekker warm in bed te liggen met een borduurdesign Swirl cats op het borstzakje. De zachte tricot kocht ik bij Sisters stoffen in Schaijk.
Het is een zelf getekend shirtpatroon voor rekbare materialen. De hals tekende ik met behulp van sjabloonlineaal halsuitsnit, heb ze zelf nog niet in mijn bezit maar ga ze denk ik wel bestellen, best handig!Een sjaal haakte ik van meerkleurig Fennawol op haaknaald 4,5. Het patroon komt uit Haken en Kleur van Saar en Mien, de Two-toon sjaal. Nu eens geen driehoekige sjaal maar langwerpig en niet zo breed als in het boek, met smaller wordende punten!


Kan inmiddels uit heel wat sjaals kiezen!

2 opmerkingen:

  1. Ziet er weer tip top uit. Heerlijk een zacht en warm je 'pon'! Mooie halslijn ook. En je sjaal is ook mooi van kleur zeg..enne daar heb je er toch nooit genoeg van ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk zo'n shirt voor in bed, ziet er zo behaaglijk uit. En grappig die halsmallen, die ken ik helemaal niet. En die sjaal...wordt echt moeilijk kiezen met al dat moois dat je al gemaakt hebt. Mooi zo met die verlopende kleuren (en lekker doorhaken zonder kleurwisselen).

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat!