donderdag 22 juni 2017

Wandorganizer CamperTijdens onze vakantie met de Camper in Mei miste ik weer mijn nachtkastje. Op en naast ons bedje in de Camper is er geen plek voor mijn spulletjes die ik s' nachts bij de hand wil hebben.

Tijdens een helder moment bedacht ik me dat ik daar zelf best wel een oplossing voor kon bedenken en maken. Een zoektocht op het internet en Pinterest volgde en deed me het idee op voor een wandorganizer. Eerst eentje bedacht gemaakt van een regenjas stof waar ik al de nodige dingen van maakte voor de Camper. Tot ik een foto op Pinterest zag van een vilten wandorganizer!
Laat ik nog twee grote vellen vilt hebben staan van 3mm dik om tassen van te maken. Die kregen dus nu een nieuwe bestemming.
Eerst bepaalde ik de maat en de lokatie en bedacht hoe ik ze op wilde hangen (met striklinten).

Daarna legde ik alle spulletjes die ik erin wil stoppen op een stuk vilt, rangschikte het een beetje en keek hoeveel ruimte het allemaal nodig had.
Vervolgens met lineaal en krijt de lijnen en openingen erop getekend, met rolmes en schaar de openingen eruit geknipt.Vervolgens op de tweede stuk vilt gelegd en alle naden en deelnaden doorgestikt. Niet vergeten om het striklintje er tussen uit te stikken op de juiste plek. Voor een waterflesje maakte ik een zakje op het vilt, anders vervormde het te veel.
Het was een hele lap onder de naaimachine door.

En afgelopen week de wandorganizer getest op het weekje vakantie in Friesland. Helemaal goed gekeurd!


1 opmerking:

Leuk als je een reactie achterlaat!