Liebster Blog Award gekregen

Dit weekend heb ik de Liebster Blog Award gekregen van mijn lieve creatieve vriendin Jos. Hartstikke lief, dank je wel! 
Erg leuk om zo'n compliment te krijgen! Deze Award is bedoeld om kleine Blogs met minder dan 300 volgers onder de aandacht te brengen en weer aan elkaar te linken door zelf ook weer 3 mensen te nomineren voor de Award. Op deze manier ontdekken we weer nieuwe blogs.
Aan mij de taak om weer 3 nieuwe Blogs onder de aandacht te brengen die nog niet zijn genomineerd. Ik wil de Award doorgeven aan:

Mieke
Mieke is nog niet zo heel lang met lingerie bezig, afgelopen jaar een lingerie cursus gedaan. Maar met die kennis maakt ze al hele leuke setjes, niet standaard en daar hou ik wel van. Ze is ook niet bang om dingen uit te proberen. Laatste tijd even gehinderd door haar duim maar hopelijk zien we weer snel leuke setjes voorbij komen!

Hannie
Maakt prothese BH's en aangepaste kleding voor de moeilijke maten, elke keer weer een uitdaging en die gaat ze niet uit de weg. Binnenkort komen we een keer samen om kennis uit te wisselen, want ik wil me graag verdiepen in Prothese en andere aangepaste BH's


And last but nog least mijn lingerie vriendin Peliroja

Saskia heeft momenteel een klein creatief dipje en ik hoop dat deze Award haar helpt om weer achter de naaimachine te kruipen om ons te verblijden met haar eigenzinnige creaties! Saskia heeft afgelopen jaar de opleiding bij Bella afgerond en nu is het tijd voor lingerie voor haarzelf. 

Reacties

  1. Gefeliciteerd met de award. Helemaal verdiend.
    Grappig dat Jos en ik bijna dezelfde mensen in gedachten hadden.
    Ik mocht ook nog meer mensen nomineren, ik had hem weer terug gehad. En wil bij deze jou ook graag nomineren.
    groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Altijd leuk indien je een reactie op mijn blog achterlaat!