Udense Musical: Mysteries rond de Maashorst

Elke dinsdagavond naaien we met een club dames voor de Udense Musical, zoals ik al schreef in mijn vorige Blog. We noemen onszelf de Naaidozen ;-). Behalve dat er veel genaaid wordt is het er ook nog eens heel gezellig. Daardoor is het een leuke en zinvolle tijdsbesteding. Naast de dinsdagavond naai ik zelf momenteel dagelijks aan de kostuums.
Het mag dan wel een Amateur Musical zijn maar er wordt ontzettend vaak geoefend en hard gewerkt. Elke maandag en donderdag -avond komt de cast bij elkaar om te oefenen. Ook zijn er regelmatig doorloop-dagen op de zondag. Ook de decorploeg komt 2 avonden per week bijeen om aan de verschillende decor stukken te werken. A.s. donderdag gaan we met de Naaidozen op bezoek bij de Decorgroep om naar hun werkzaamheden en vorderingen te kijken. Uiteraard wordt de kleding en het decor op elkaar afgestemd dus er is regelmatig overleg. Eind november/ begin december zijn er een stuk of 12 voorstellingen in Theater Markant in Uden.
3 Jaar geleden heb ik met een deel van de huidige naaiploeg ook meegewerkt aan de vorige Musical. Tijdens de voorstellingen hebben wij ook een aantal taken zoals het klaarleggen van de kostuums, eventueel repareren van kostuums en de cast helpen met het omkleden.

Reacties

 1. wat een werk zeg, het is serious business als je ziet wat er allemaal bij komt kijken en wat voor een tijd er in zit. je kunt in ieder geval je creatieve ei kwijt hier en het is nog gezellig ook zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een werk! En wat gaat er een tijd in zitten! Ziet er wel heel gezellig uit! Jullie kunnen er vast van genieten! Dat moet ook hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes dames, het ziet er iig keigezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé wat leuk.... een weblog van de naaidozen.... Ben ontzettend benieuwd wat voor moois jullie hebben gemaakt voor ons....

  Succes,
  Sandy

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Altijd leuk indien je een reactie op mijn blog achterlaat!