Een witte en een rode BH

Ausbrenner lycra setje
ps: mijn pop heeft cupje A en BH is cup C = rimpels!
Voor de dame met de reconstructie van haar borsten ben ik de afgelopen tijd aan de slag geweest. Eerst heb ik een witte Ausbrenner lycra  (witte lycra met een print die doorschijnend is) setje gemaakt. Het is een 3-delige cup geworden en dit keer met een padding cup. Gekozen voor een lichte huidskleurige padding waardoor het printje van de lucra mooi uit komt. Het zijpand van de paddingcup is dubbel, dit is en zacht en vult mooi een ruimte op aan de zijkanten waar geen borst weefsel zit. Tijdens het passen een tijdje geleden bleek er nog wat aangepast te moeten worden. Aan de okselzijde moest ik nog wat wegnemen. Meteen heb ik een nieuw patroon gemaakt en een rode lycra bh er achter aan gemaakt. De cups had ik voor de pas met een rijgsteek in de romp gezet voor de tussenpas. Nu bleek nog een kleine correctie op de diagionale deelnaad nodig. Borsten met een inwendige borstprothese gedragen zich geheel anders dan "gewone" borsten die de cup als het ware vullen. Nu ben ik meer bezig geweest om de cup te mouleren om de borst heen. Een heel ander uitgangspunt. Maar weer een mooi leermoment voor mij. Vandaag heeft ze de rode BH gepast en hij zat prima en stond haar prachtig mooi. Zij blij en ikke blij!
Voor beide BH's heb ik een hipster gemaakt. En de rode BH heb ik nog versierd met bandjes en strass-steentjes
Rood setje met bandjes en strass steentjes

Strass op de Hipster

Strass middenvoor

Reacties

 1. Ze zijn allebei erg mooi geworden!! Leuk dat het twee heel verschillende bh's zijn geworden qua uitstraling en natuurlijk helemaal geweldig wanneer ze zo goed passen. Ze zal er nog wel meer bij je bestellen denk ik toch zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn twee hele mooi setjes geworden en helemaal fijn dat er twee mensen erg blij zijn. leuk de details in bijde setjes.

  groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi! Vooral die rode. Hihi ik doe altijd pluk wol in de bh voor de foto.
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er allebei erg goed uit! Mooi werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie BH's. Kan me voorstellen dat ze hier blij mee is.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Altijd leuk indien je een reactie op mijn blog achterlaat!