"Alles behalve Korsetten" maak dag


Gerwilja, Jos, Emmy, Dolores en Diana
In april 2010 zijn we met een stel dames van het Lingeriezelfmaakforum begonnen om gezamenlijk een Korset te maken van een en hetzelfde patroon. Ik ben tot een toile gekomen, maar omdat ik eerder al 2 rijgkorsetten had gemaakt is de motivatie een beetje zoek. Maar toch heb ik afgelopen zondag weer meegedaan aan de Korsettenmaakdag, die in Apeldoorn plaatst vond. Gelukkig was ik niet de enige die niet aan zijn Korset aan het werk was..... tot onze grote hilariteit had niemand hem bij zich! Het was dus een alles behalve Korsetten maak dag!
Tasje in de maak
Ik heb daar eindelijk mijn 2 tasjes genaaid voor Van Katoen. Een Belgisch Bloggers initiatief waarbij er 750 katoenen tasjes nodig zijn voor een goed doel. Hiernaast zie je de banner Van Katoen staan en vind je meer info. Ook Dolores maakte 2 tasjes dus dat zijn er weer 4 op de teller van Eloleo die dit namens Van Katoen organiseert.  Jos verzameld alle Nederlandse tasjes, dus die van mij heeft ze gelijk meegenomen.
We showen onze tasjes ;-)
Verder was het zondag hartstikke gezellig, leuk om elkaar weer te zien, ervaringen te delen en lekker creatief bezig te zijn. De dag is weer voorbij gevlogen!
Boodschappentasje voor Van Katoen

Reacties

 1. ja, die houden we erin, de alles-behalve-corsetten-dag! Mega gezellig in ieder geval!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, die houden we erin en dan gaan volgende keer misschien echt ons corset afmaken.
  Het was heel erg gezellig, lekker gefreubeld en heerlijk geluncht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet eruit als een gezellige, leuke en creatieve dag, kan me voorstellen dat het voor herhaling vatbaar is. Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja het was reuze gezellig.
  Veel gekletst en lekker gegegeten.
  en ook nog een 'beetje' aan onze projectjes gewerkt.Ik heb nu al zin in de volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!