Glamourpoezen

Vanochtend kwam bij ons thuis een fotografe die onze katten eens goed op de gevoelige plaat heeft vast gelegd.
Natuurlijk kom ik zelf om in de foto's die ik van de poezebeesten maak, maar nadat ik het resultaat van een kattenfotoshoot had gezien bij mijn schoonzus was ik daar erg gecharmeerd van en heb ik haar uitgenodigd om ook van onze katten foto's te maken.
Bepakt met rugtas en andere fotocameratassen kwam Brigitte van dier-en-fotografie.nl binnen om vervolgens rustig kennis te maken met Fleur en Bram. Vervolgens gekeken waar zij de foto's het beste konden maken en de bank bleek een uitstekende plek, nadat ik de vouwgordijnen omhoog had getrokken voor meer lichtinval. Er kwam een witte fleecedeken over de bank heen en voor we het wisten hadden zowel Bram als Fleur zich al op de fleecedeken ge├»nstalleerd! Daar lieten ze zich uitgebreid fotograferen als volleerde Glamourpoezen! Om wat verschillende poses te krijgen verleide Brigitte de katten met wat kattenspeeltjes met geluid en Catnip.
Eerst een uitgebreide fotosessie van Bram en vervolgens van Fleur. Zo nu en dan verstoorde Bram de boel door bovenop Fleur te springen en gek te doen.

Ook zijn er nog een serie foto's in de tuin gemaakt, waarbij we ze zelfs konden verleiden door met zijn twee├źn naast elkaar op de krabpaal laten zitten. Het heeft me verbaasd hoe goed ze zich lieten fotograferen!
Inmiddels heb ik 1 foto in de mail ontvangen, welke ik gelijk bovenaan mijn blogverhaaltje heb gezet. De rest volgt later op een CD. Zo benieuwd naar het resultaat!!Update 23/10:
De fotografe heeft van ons bezoekje aan haar ook een Blogje geschreven zie hier!

Reacties

 1. Wat een gave foto is die ene al zeg, de ogen spatten eruit en hun vachten zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! De eerste foto beloofd al heel wat. Ben benieuwd naar de rest.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er goed uit en de foto's die je zelf hebt gemaakt zijn ook erg leuk. Wij hebben toen van onze hond ook foto's laten maken bij de fotograaf zelf.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke, lieve, grappige foto's. Wat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!