Oranje boven

Afgelopen dinsdag ging ik naar Gerwilja, om daar een dag samen creatief bezig te zijn en natuurlijk om weer gezellig bij te kletsen.
Had al het een en ander voorbereid. Want het patroon komt van Gerwilja, zij had het shirt uit een Knip al een keertje gemaakt. Deze Knip (geen idee welke, heb het niet opgeschreven) al bij een eerdere ontmoeting geleend en het patroon overgetrokken en op stof gelegd. De stof komt uit mijn voorraad en heb ik vorig jaar op de markt in Uden gekocht.
Bij Gerwilja na kopje koffie en het nodige geklets, de patroondelen uitgeknipt en gepuzzeld hoe het shirt in elkaar stak en in elkaar gelockt. De naaimachien is in de auto blijven staan. Shirt kwam gisteren helaas net niet af. Vandaag de zoom er in genaaid.
Gerwilja maakte een ander shirt van een kooppatroon, ook een erg leuk model en stofje. Hopelijk komt die vandaag ook af!
Omdat het een Oranje/ koraal kleur stofje is komt hij op 30 April goed van pas!


Reacties

 1. Wat mooi geworden Tialda. De kleur vind ik prachtig, ik houd erg van koraal rood.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig shirt.
  Jammer dat je niet meer weet uit welke knip hij komt, zou hem ook wel willen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een mooi shirt geworden, kan alleen de foto's niet groot maken jammer. Vind de "knoop" erg leuk op deze manier. Zul je veel plezier van hebben.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi geworden. Super leuke knoop.
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yes hij is af, hij is erg mooi geworden, de kleu r komt in het echt veel mooier uit die je zeker na 30 april ook nog prima kan dragen!

  Ook mijn t- shirt is af,
  http://la-fleur71.blogspot.nl/

  Ik zal binnenkort doorgeven uit welke knip en van welk patroon de shirts gemaakt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!