Body Peak a Boo

 
Tijdens de diverse cursussen Lingerie had ik wel eens een body gemaakt. In principe draagt een body heerlijk, lekker warm, op je rug alles aaneen gesloten, comfortabel. Het enige waar ik niet zo gecharmeerd van ben is de sluiting in het kruisje. Dat gehannes om die sluiting dicht te krijgen en fietsen ermee vond ik ook niet prettig. Daarom nu eens een body gemaakt met de sluiting als experiment op een andere plek, wat hoger op het schaambeen!
En ik moet zeggen.... Het zit erg aangenaam, en kan goed bij de sluiting zonder al te veel gedoe. Heb gekozen voor oogjes en haakjes en ondanks dat het er nu 9 zijn ipv 3 gaan ze vlot dicht. Drukkertjes vind ik een ramp.
Qua uiterlijk iets minder charmant, dat wel....daar gaan we nog eens over nadenken hoe we dit wat sexier kunnen maken. Leuke tips altijd welkom!


              Detail sluiting

      Achterkant, ik zit wat ruimer in het vel als mijn paspop ;-)

 De cups zijn gemaakt van roze padding welke nog uit de stal van Marlies Dekkers komt, tijdje terug op de kop kunnen tikken.
Tule met stipje van de cup en de powernet met stipje komen bij Diana's Lingerie design af. 
De zwarte lycra komt bij Kantje Boord vandaan.
Elastiek, schouderbanden, strikje-versiering en beugelband zijn van Lijfgoed. 
Het patroon is zelf getekend op eigen maten tijdens de open les van modevakschool Speldenkussen


Reacties

  1. Ik vind de details in je body super. Leuke naam! Ik ddenk dat je de sluiting niet veel mooier erin kunt zetten, je hebt op deze manier voor jou een goede oplossing gevonden. Ik ben ook aan het zoeken hoe het makkelijker kan, ik denk dat ik de sluiting ook iets zou willen verplaatsen, maar dan minder hoog. De vraag is dan wel,zal dat lekker zitten, is wrs ook een kwestie van uitproberen. Ik ben ook benieuwd wie er een oplossing voor heeft. Nogmaals de body is een plaatje, mooie broek of rok erbij, colbertje. ..gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie body geworden, daar kun je trots op zijn...
    Enne het gemak gaat soms wel eens boven het mooi..dus lekker zo houden die sluiting...
    Het kan gewoon niet anders volgens mij...maar de verwerking van de mesh enzo heb je heel mooi gedaan....

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!