Kleurverloop sjaal

Nu ik niet meer mijn wekelijkse randjes voor de Cal2015 maak heb ik eindelijk weer tijd voor mijn andere haakprojecten. Zo kwam van de week mijn kleurverloopsjaal af! Unikatbol die ik een tijd geleden besteld heb in Duitsland bij 100Farbspiele. Prachtige bollen van 5 of 6 draden en om de zoveel tijd wisselt een draad van kleur. De mijne loopt van jeansblauw naar paars.
Het patroon is een Limited by Wolcafe ontworpen door Klazien van Rijssen. Eenvoudige granny stripes, leuk afgewisseld met een open toer. En die open toeren markeren mooi de kleurovergang!
Leuk voor op een spijkerjasje bij wat kouder weer!

Inmiddels ben ik ook begonnen met een leuk bloemkussen uit het boek Haken en Kleur van Claire en Saskia, haakt lekker weg
Ondertussen al weer opnieuw begonnen want zoals je ziet was vergeten ik in de achterste lus te haken.

Reacties

 1. Oh, wauw wat een mooi kleurverloop in de sjaal. De open toer in de sjaal accentueert dit nog eens heel goed. Mooi resultaat hoor!

  Ben benieuwd naar het bloemkussen. Lijkt een minder groot project, dus je zult vast snel resultaat hebben.

  Groet Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We hadden het tijdens de bloggersdag nog over Unikat, sommige van ons vonden dat heel vervelend haken, omdat die draadjes niet 'gedraaid' zijn, als je snapt wat ik bedoel. Wat vind jij ervan? Iedereen was het er wel over eens dat het kleurverloop tof is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet het gemakkelijkste draad om mee te haken, maar ik kreeg er gaande weg steeds meer handigheid in!

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!