maandag 13 juli 2015

Daar "Izzy" dan!

foto van Cattery Madisons Love
Weer een nieuw huisgenootje erbij! Na lang wikken en wegen en er al jaren er over praten hebben we afgelopen vrijdag een Heilig Birmaan kitten opgehaald bij Cattery Madison's Love. Met dank aan Annet en Martin voor hun goede zorgen en pracht exemplaar! Officieel heet ze Easy Love, maar wij noemen haar Izzy!

Altijd spannend zo'n kleintje in huis. Hoe zullen de heren reageren?
Na drie dagen is het al zover dat ze voorzichtig aan haar snuffelen en best wel nieuwsgierig zijn. Dus dat komt wel goed!
Zelf kom ik wat minder toe aan creatieve activiteiten, maar dat komt wel weer goed. Nu wat aandacht voor de kleine.
Hier een foto serie van Izzy! Oftewel wat Izzyspam!


Als een Prinses op de diva!
Spelen met veren...

Of met balletje


Snuffelen aan TobyZo mooi hoe ze in een keer de foto's van Bram en Fleur ziet!
En toen ik toch aan het fotograferen was gelijk de heren ook weer even vast gelegd! Die blijven natuurlijk ook fotogeniek!


11 opmerkingen:

 1. Oooh, wat is ze MOOI! Wat een heerlijk ras is dat toch. Ik ben zelf nogal gek op siameesjes (van die lekkere dikkies, met zo'n lief gezichtje, niet de magere variant), want dat zijn leuke kletsers. Op dit moment zijn we echter gewoon op zoek naar een zielig asiel-beestje dat best bij ons in het appartement zou willen wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Mocht je een "zielige" heilig birmaantje zoeken met een kleine handicap??? Dan weet ik een adresje voor je....

   Verwijderen
 2. Prachtig ras! Heel veel plezier met Izzy maar zo te zien gaat dat helemaal goed komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kunt ons niet genoeg spammen met foto's van deze kleine lady (en de heren natuurlijk). Morgen haar in het echt ontmoeten, leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje en schoonheid, geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie dame. Heerlijk zo'n jong katje. Geniet er lekker van.

  Groeten Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lieffffff! Wat een ogen, om in te verdrinken. Gewoon prachtig. Een echt hartendiefje. En de anderen mogen er ook zijn.
  Heel veel geluk en plezier met Izzy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lieffffff! Wat een ogen, om in te verdrinken. Gewoon prachtig. Een echt hartendiefje. En de anderen mogen er ook zijn.
  Heel veel geluk en plezier met Izzy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Via het blog van Jos kwam ik op jouw blog terecht. Wat een mooie dingen naai je!!! Ik ga mijn naaimachine maar eens onder het stof vandaan halen, jouw berichtjes zorgen ervoor dat het bij mij toch weer gaat kriebelen. En al surfend op jouw blog kwam ik terecht op jouw kattenberichtje. Even dacht ik dat ik naar mijn eigen katten zat te kijken, hihi. Op mijn vorige blog heb ik foto's staan van mijn Heilige Birmanen. Moet je voor de grap eens kijken naar de gelijkenis :-)
  http://souvenirdemavie.blogspot.nl/2013/02/even-voorstellen.html
  Ik kom vaker op je blog kijken.
  Groetjes,
  Paula
  http://dirkjespreeuw.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat!