woensdag 12 augustus 2015

Opvouwbaar tasje

En weer iets van de lijst afgestreept! Lag ook al zo lang klaar. Ik wilde nog een opvouwbaar tasje maken uit het boek Zo Geknipt!2
Het Michael Miller stofje lag al heel lang klaar, ik kocht het samen met een ander stofje uit de origami serie voor de recht op recht shirt (project 6a) bij Es-ster
Nu maakte ik er eindelijk nog een opvouwbaar tasje van. Maar wel met mijn eigen aanpassingen, want zo'n handvat bovenaan werkt bij mij niet. Ik heb hengsels nodig om de tas aan mijn schouder te kunnen hangen en aan mijn fiets. Ook maakte ik de tas enkel van stof met alleen een rand bovenaan om het geheel niet te dik te maken.
Het driehoekje maakte ik wederom weer wat groter dan vermeld zodat het geheel wat beter in het hoekje blijft steken. 
Het blijft toch een heel pakket, ook door de grote van de tas. Maar prima voor in de fietstas. En daar was ze voor bedoeld.
Blijf verliefd op het stofje, vrolijk en strak, mooie geometrische vormen.2 opmerkingen:

  1. Superleuk stofje zeg!!! Echt een schatje. Ik heb ook altijd een (zelfgemaakt) opvouwbare tas in mijn werktas of laptoptas zitten, zodat ik nergens mee plastic tasjes hoef te vragen. Fijn is dat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het tasje ook gemaakt met ingebouwd handvat, maar ik vind het een pijnlijke aangelegenheid worden als je er veel in doet, en dat kan omdat ie best groot is. Vind ik wel jammer., Verder heb jij een heel leuk tasje ervan gemaakt, ga ik misschien nog wel eens namaken, want ik wil hem ook aan de fiets hangen!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat!