zaterdag 3 oktober 2015

Recept 27 uit Zo Geknipt 1 op herhaling

Het blijft een fijn model tas, het "recept 27" uit Zo Geknipt 1. Ik maakte er al meerdere. Die van mijn moeder is inmiddels versleten, dus toe aan een nieuwe. Dit keer wilde ik hem maken met soft and stable als versteviging in plaats van strijkbare Volumevlies.
Soft and Stable  doet wat de naam zegt. De tas houdt zijn vorm maar is wel flexibel en licht van gewicht. Ik gebruikte het ook in Project 12 uit Zo Geknipt!2 en dat bevalt me in deze tas erg goed.


De stofjes heeft mijn moeder zelf uitgezocht bij Es-ster in Bolsward, prachtige stofjes van Riley Blake  en de binnenkant in een krantenartikelprint, hoe toepasselijk!
Hopelijk heeft ze er net zo veel plezier van als van de vorige!


2 opmerkingen:

  1. Geweldig zeg!! Ik maakte hem al eens zonder rits (omdat ik 'de verzonken rits' niet helemaal snap). Supergrappige stof heb je gebruikt. Dat Soft & Stable klinkt interessant trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gafe tas geworden en super leuke voering!! Soft&stable is echt geweldig spul he :). Fijn dat het jou ook goed bevalt! Je moeder zal wel zeer content ermee zijn en natuurlijk ook met zo'n dochter die dat even voor haar naait. Toevallig staat deze tas ook nog op mijn lijst om weer te maken, een iets grotere tas als aanvulling op de kleine Celeste.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat!