woensdag 9 november 2016

Clubdag Sancho 5 November 2016


Wat een heerlijke zaterdag heb ik achter de rug! Voor de tweede maal vroeg het Sancho bestuur (vereniging voor zelfmaakmode) mij om op de jaarlijkste clubdag een workshop Lingerie te geven.
Doel van mijn workshop was om door middel van een aantal proeflapjes lycra, kant en elastiek achter de beste steken voor rekbaar materiaal op je naaimachine te komen. Om dan vervolgens met een slip (ochtend) of een hemdje (middag) aan de slag te gaan. 
Het was weer heel leuk om te doen. Uit te puzzelen op al die verschillende naaimachine welke steken geschikt zijn om lycra en kant aan elkaar te naaien. En welke instellingen er wel of niet mogelijk zijn op de naaimachine. Kan men wel of niet de naaldpositie verplaatsen, steeklengte en of breedte veranderen of de persvoetdruk lichter zetten.  Ook heb ik hopelijk genoeg tips gegeven om problemen te voorkomen of om op te lossen.


Foto van Inge

Foto van Inge
De vriend Sanchoclublid Nicole is fotograaf en heeft Zaterdag prachtige foto's gemaakt. Dus zijn de foto's van Dennis zijn hand en niet de mijne. Ook door Sanchoclublid Inge zijn er een aantal foto's gemaakt


Nicole schreef aan de hand van de foto's en haar eigen ervaring een mooi verslag van de Clubdag, mocht je daar in geïnteresseerd zijn Klik dan Hier! Dan lees je wat er nog meer te doen was...


4 opmerkingen:

 1. Nog een keertje over zulke gave dagen bloggen en ik word ook lid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ziet er allemaal zo gezellig uit. En wat een mooie hemden/slips zijn er gemaakt.

   Verwijderen
 2. Ziet er gezellig en leerzaam uit. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar vrijdag zie ik je, dan kan ik je, indien nodig, hopelijk vragen stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi fotoverslag zo!
  Hoop dat er weer een paar lingerieverslaafden bij zijn gekomen na je workshop.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat!