donderdag 14 december 2017

Cleopatra

Op het naaiweekend maakte ik ook een begin aan de Cleopatra set. Dit was namelijk het thema van de huiswerk opdracht van de facebook groep "Ladies of Lingerie en design" van de maand november. Ik had eerst op Pinterest wat plaatjes verzameld en daarna gekeken wat ik nog aan materialen in huis had. Voor de turquoise kleur had ik een powernet die ik al eens eerder op een lingerienaaiweekend kreeg. En van Diana (www.Poetsie.nl) had ik een goudkleurige lycra met zwart/gouden print liggen.
In eerste instantie wilde ik die 3 materialen met elkaar combineren.
Echter kreeg ik het powernet niet mooi gecombineerd en heb ik die laten vallen en alleen voor de goud en zwarte kleuren gekozen. Ook Cleopatra waardig lijkt me!

Het driedelige bh patroon had ik vorig jaar al eens getekend en lag te wachten om op stof te worden gelegd. Ook tekende ik voor het naaiweekend een nieuw slippatroon met recent opgemeten maten.

Inspiratie voor de retrolook slip komt van Queen B Sabine, zij poste op Instagram een prachtige slip.
Die ik op mijn eigen maten tekende. Maar mochten jullie hem ook zo gaaf vinden... Niet getreurd, het patroon is namelijk te koop bij de Lingerie Academie Klikerdeklik!

Toen ik deze slip klaar had zag ik dat ik het kant anders had verwerkt dan Sabine. Ik heb de schulp aan de bovenrand. Maar ik vind het kant zoals op de Aphrodite slip mooier verwerkt. Dus dat ga ik een volgende keer uitproberen.

Inmiddels is de set helemaal compleet en draag ik hem met plezier!
 In het Hipstermodel heb ik het laatste restje kant verwerkt....

 Op het achterpand ook een klein driehoekje
 De schouderband is met een lichte glinstering en de schuifje en ringetjes zijn goudkleurig. Ook de zwarte sluiting heeft goudkleurige haakjes en dat zie je niet zo vaak. Alle materialen komen van Poetsie.nl .

1 opmerking:

Leuk als je een reactie achterlaat!