maandag 11 maart 2019

Geslaagd Naaiweekend

Afgelopen weekend was al weer het 5e Naaiweekend georganiseerd vanuit Modevakschool Henriette Strijbosch. Wederom in de accommodatie de Korhoen van de Paasheuvelgroep.

Het was weer ouderwets gezellig en met de harde wind en regen was het ideaal weer om een heel weekend lang met 25 dames achter de naaimachine te kruipen. Vrijdag stipt om 15.00 uur arriveerden de meeste dames al met hun spullen. Meteen installeren en na een bak koffie met zijn allen aan de slag tot aan zondag 15.00 uur. Toen moesten we de boel weer opruimen en in de auto laden. Wat nog voor spannende momenten zorgde door de harde wind. Helaas liepen 2 deelnemers schade aan de auto op. Dat was een domper op dit fantastische naaiweekend.

Ik had een lingerie setje vooraf geknipt en dit heb ik ook af gekregen samen met twee hemdjes. En 1 slip bijna af van een ander setje.
Het patroon van de BH is zelf getekend. Net als de hipsters. Het materiaal komt van Poetsie (Diana van Nuland.

Het hemdje is een nieuw model wat ik twee weken geleden op de open lingerieles had getekend. En in plaats van dezelfde lycra als het setje zoek ik nu naar bijpassende katoenen tricot. Dit vind ik als hemd toch lekkerder dragen dan lycra.


Tevreden met het resultaat!

Patroon BH: zelf getekend methode Bella Hendriks
Patroon Hipster : zelf getekend methode Bella Hendriks

Materiaal: Zilver Lycra en zwart stretch kant van Poetsie.nl
paarse tricot van Stef's Stoffen Veghel en grijze Tricot van Kantje Boord

1 opmerking:

  1. Heel mooi setje geworden en ja hemdjes heb je nooit genoeg.
    Zo een weekend is altijd productief en daarnaast ook nog eens heel erg gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je laat weten wat je er van vindt!