Zwemboxershorts

Na voor mezelf een bikini te hebben gemaakt heb ik deze week 2 zwemboxershorts voor Lief gemaakt. En het is gelukt om ze op tijd af te krijgen want Lief vertrekt zondag al naar Cairo, alvast de boel even verkennen..... (moet er heen voor zijn werk, wel heel toevallig zo vlak voor onze vakantie naar Egypte a.s. vrijdag!). Een stofje komt jullie vast bekend voor, dezelfde als mijn bikini, dus erg uni-sex! Ik geloof dat we maar moeten afspreken het niet tegelijkertijd te dragen, dat vind ik wel heel erg........ tja.
De andere lycra komt van Elingerie uit Duitsland. Een hele leuke met Pin-ups als afbeeldingen. Lief heeft nu een Pin-up op zijn dijbeen ;-).
De lycra is wat steviger en stugger en daardoor zit de zwemboxer iets aan de strakke kant. Weer geleerd hier toch echt rekening mee te houden en iets ruimere naden te knippen de volgende keer.
Het werken met de coverlock viel bij de dikke naden nog wel tegen. Dan slaat deze steken over, ondanks gebruik van dikkere naalden en soluvlies e.d. Tips zijn van harte welkom.

Reacties