Tas en Post!

Voor de vakantie had ik mezelf beloofd dat ik naast het project Musical kostuums, een tas voor mezelf mocht gaan maken. Mijn buurvrouw heeft een hele leuke tas die ik graag ook zou willen maken.
Tas van mijn Buuf

Via haar heb ik het patroon inmiddels in huis en een tijd geleden al eens stof en versteviging besteld. Maar het was er nog niet van gekomen. Vandaag echter een begin gemaakt.
Mijn stofjes voor de tas.

Vanochtend was er eerst een dame langs geweest van de musical om haar kostuum af te passen en in de uren daarna heb ik dit kostuum afkunnen krijgen. En wat een heerlijk gevoel is dat, er is er eentje af!! Nu nog 4 kostuums te gaan! Als beloning mocht ik vanmiddag mijn tas patroon op stof en strijkvlies leggen en uitknippen. Helaas was het naaiwinkeltje hier dicht wegens vakantie, dus morgen nog op pad voor ritsen. De tas van mijn Buuf heeft geen sluiting, ik wil er echter een rits, een vakje met rits en een telefoonvakje in maken. Maar met behulp van van boeken hoop ik daar uit te komen. Ik heb tenslotte al eerder een tas met ritssluiting e.d. gemaakt. Binnenkort er weer verder mee.

Vandaag kwam er ook nog leuke post binnen! Thuisgekomen van de vakantie heb ik natuurlijk eerst mijn mail, twitter en facebook gecheckt, daarbij zag ik een leuke actie voorbijkomen van Suz-designerstoffen. En met de wetenschap dat ik tassen wil gaan maken en de stofjes van Amy Butler erg mooi vind, kon ik deze actie niet voorbij laten gaan. 3 stofjes voor de helft van de prijs en dan nog 10% eraf! Dat is leuk stofjes scoren! En wat waren de stofjes leuk verpakt! Als een kadootje, heerlijk om zo post te krijgen ;-)

 De drie stofjes bijelkaar
En hieronder apart, wat een feest al die kleuren en motieven!


Nou nog bedenken wat voor tas ik hier van gaan maken, zou graag een patroon van Amy Butler hiervoor gaan gebruiken. Vind ik wel toepasselijk.

Reacties

 1. ooooohhhhh, kwijl kwijl, wat een mooie stofjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat zijn mooie stofjes al die kleuren word je vrolijk van. Ik heb bij naaipatronen.nl gezien dat ze daar patronen hebben van Amy Butler. Veel succes en plezier.
  gr. Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zijn inderdaad om van te kwijlen... erg mooi, ben benieuwd welke tas van AB je gaat maken...\

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi.. Ben super benieuwd hoe die van jou gaat worden.
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Altijd leuk indien je een reactie op mijn blog achterlaat!