TAS

Eindelijk weer eens een Blog-berichtje van mij. Na de zomervakantie erg druk gehad met de kostuums voor de Udense Musical. Veel gemaakt maar zoals jullie weten kan ze nog niet laten zien. Deze week was ik in afwachting van materiaal wat ik tekort kwam voor een kostuum en had daardoor tijd om de tas waar ik al eerder aan was begonnen af te maken.
De stofjes zijn van Amy Butler gekocht via Noeks. De voering is beplakt met strijkkatoen en de buitenstof met volumevlies. Daardoor is het een stevige tas met body geworden. Het patroon kreeg ik via mijn buuf uit Duitsland. Zelf heb ik er een rits ingezet en een binnenvakje met rits, mobielvakje en een hanger voor de sleutels.

De hengels zijn van Bamboe en zijn inmiddels door Bram op sterkte en degelijkheid getest, Gggrrrrrrrrr
Het is een zomerse tas geworden, handig voor de kleine boodschappen of als je het een en ander ergens mee naar toe moet meenemen. En op vakantie natuurlijk!

Reacties

 1. Hij ons is mooi geworden, lekker zomerse tas, maar wel heel praktisch door de rits en de vakjes die je heb toegevoegd! En fijn, zo'n assistent die je mee helpt testen en ook meteen als fotomodel kan dienen, haha! Nu nog hopen op een paar mooie dagen, dan kan je 'm meteen gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellige tas, mooi printje. Als ik deze zie, wil naar het strand.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij gaat ze de mooie dagen zelf opzoeken, Jos!
  Heerlijke strandtas lijkt me!
  Mooi geworden hoor, erg vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Altijd leuk indien je een reactie op mijn blog achterlaat!