Kostuum nr 4: Roze lingeriebodyjurkje met zwart kant


Gisteravond was alweer de zesde voorstelling van de Udense Musical, Mysteries rond de Maashorst. De recensies zijn na afloop onveranderd goed. En zover wij het kunnen merken achter de coulissen was het publiek in de zaal erg weer enthousiast. Het is fantastisch om te zien hoe de castleden avond na avond weer alles geven op de planken. En dan te bedenken dat er veel spelers zijn die overdag gewoon moeten werken, stage lopen of mama zijn en dan 's avonds weer fris en fruitig op de planken staan. Dat is zwaar en ik heb daar veel bewondering voor! Gelukkig is het nu weekend en kunnen ze beetje bijtanken. We hebben nog 6 voorstellingen te gaan. Zaterdag 3 december is de laatste voorstelling.

Vandaag het vierde kostuum wat ik heb gemaakt, dit keer weer een Lingerie bodyjurkje. Als voorbeeld heb ik hetzelfde plaatje gebruikt als bij het tweede kostuum.

Ook hier is de basis weer de tekening van de BH waaraan ik een lijfje heb getekend. Ook zit er weer een slip onder het jurkje welke in de zijnaden vast zit. Deze slip heb ik zo getekend dat de pijprand onderlangs de billen loopt dit zodat er zo weinig mogelijk aftekening van de slip zichtbaar is.
Het zijpand bestaat uit roze lycra met daaroverheen zwart kant. Het voor en achterpand was eerst enkel laags lycra, maar na de laatste doorloop bleek dat dit toch te "doorzichtig" was waardoor je de rand van de panty zag en er kleurverschil was met de cups. Daarop het voor en achterpand gevoerd met de roze lycra en aan de achterkant er ook nog wat extra kant opgezet. Het geheel heb ik versierd met strasssteentjes.
Achterkant voor deze opgepimt is. Merk dat ik nog geen foto heb van huidige achterkant.

Op toneel speelt de dame in dit kostuum haar rol zo ontzettend mooi. Ik blijf het knap vinden dat deze dames hun rol als animeermeisjes zo kunnen spelen, ze moesten er letterlijk een hoge drempel voor nemen. Maar nu op toneel, met het prachtige decor en de kleding zie je ze in hun rol groeien. Complimenten!

Foto Rob de Gier


Reacties

  1. Het kostuum zit als gegoten. Het staat de dame erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. helemaal mee eens, dit is ook weer een prachtige creatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt echt prachtige kostuums gemaakt! allemaal supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!