Bezoek aan de tentoonstelling van Jean-Paul GaultierMochten jullie nog niet geweest zijn..... Wees er dan snel bij. De tentoonstelling from the Side walk to the Catwalk is tot 12 Mei en echt heel leuk om naar toe te gaan.
Ruim 140 kostuums worden er getoond en je kunt er met je neus bovenop staan. Voelen mag helaas niet,... kijken mag volop. En omdat we vroeg waren gegaan was het nog niet te druk.
De paspoppen waren heel levendig... ze spraken, lachten, zongen etc. Ook JP deed zelf nog een woordje. Erg mooi gedaan.
Mijn ogen uitgekeken naar natuurlijk de korsetten en op korsetten gebaseerde kleding, maar ook pret a Porter en vele andere items werden geshowd. Aan de muur hingen nog diverse foto's van beroemde fotografen met daarop diverse kostuums tijdens modeshows, fotoshoots en in films.


Ook het beroemde korset wat Madonna heeft gedragen was aanwezig, de enige achter glas. En je kon goed zien dat het gedragen was.

Phython huid....
Van Kraaltjes gemaakt!

Krokodillenleer aan elkaar gehaakt
Haaie huid op mesh


Het was echt de moeite waard om naar toe te gaan! Ik was samen met Jos en 7 andere dames van facebook groep Crea-Duwtje. Een leuke manier om zo de mens achter een naam te leren kennen.

Crea groet
Tialda
Reacties

  1. Zeker mooi daar. Het moeilijkste was toch wel met je handjes op je rug kijken. Wat had ik graag alles uit geplozen om te zien hoe het zit. Waanzinnige stoffen ook. Kon ik maar mijn eigen prints laten maken. *zucht*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geweldige tentoonstelling hé. Wij waren ook zeer onder de indruk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!