Haaknaalden uit China

Je moet even geduld hebben... Maar dan heb je ook wat!
Bestellen in China, manlief wist de weg daar al aardig te vinden, kabeltjes, ledlampen, geregeld komt er wel eens een pakketje deze kant op. In een Facebook haakgroep kwam ik erachter dat men goedkoop haaknaalden bestelde in China. Dus zette ik mij op een avond achter de PC en dook in de chinese marktplaatsen. Alibabba, AliExpress, mininthebox, hdgate... Het zijn er nogal wat!
Het was even uitvinden welke zoektermen ik moest gebruiken, maar met "gemengde aluminium haaknaalden" had ik bij AliExpress de juiste haaknaalden te pakken; de Armour Clover look a likes!
Ze haken net zo lekker als de echte.
Er zijn verschillende aanbieders, en de prijzen verschillen onderling en met de dag. Regelmatig kijken en vergelijken. En....gratis verzending! Voor nog geen 5 euro had ik 9 haaknaalden, gelijk twee sets besteld, en die tweede ben ik meteen al kwijt 😄😉 (he Jos?)
Het duurt alleen even voor je ze in huis hebt, maar dat vind ik geen probleem.
Bestelden jullie al eens wat op Chinese Marktplaatsen?

Reacties

 1. Zo dat scheelt nogal. ik heb die sites nog nooit gebruikt. Misschien toch eens gaan bekijken. Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bestelde er nog geen op marktplaats, maar wel op etsy, mooie haaknaalden met bamboe handvat voor geen geld. Ja, het is echt de moeite om daar te bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik bestelde eerder al op MiniInTheBox een uurwerkje, ook een maand wachten alvorens het in de bus zat. Maar je kan niet alles verwachten natuurlijk :D. De haaknaalden zien er heel leuk uit, durf ze alleen neit goed te bestellen, heb schrik dat ze rap zullen breken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kostte me gelijk een hele ochtend. Heb heel veel dingen bekeken. En uiteindelijk de helft van mijn mandje besteld. Nu hopen dat de douane zich rustig houd. Ik ben benieuwd, het wachten is begonnen......

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!