donderdag 4 februari 2016

Comfy Martinidress met een extraatje

Het gaat goed met mijn doel om een aantal projecten uit het zelfmaakmode tijdschrift La Maison Victor te maken. In december werd de Harrietjurk al een feit en deze week kwam de Martinidress gereed. Deze staat in Editie 1 van 2013/2014.
Het is een comfy-jurk geworden doordat ik gebruik maakte van een lekkere dikke Joggingstof met een geruwde binnenzijde. Deze stof komt ook van de Stoffenspektakel waar ik in het najaar wat stoffen heb ingeslagen. Als laatste ligt er nog een grijsblauwe Suedine op me te wachten waar ik de Arieljurk van denk te maken.

Als extraatje heb ik op de jurk het borduurdesign Seamstress van Urban Threads geborduurd. De zomen met de Coverlock gecoverd, met de onderkant aan de buitenkant. Hierbij heb ik een van de kleuren borduurgaren van het borduur gebruikt. Heb nog zitten twijfelen of ik nog zo'n coverrand langs de hals zou doen, maar door die punt zou dat niet zo makkelijk zijn, dus er vanaf gezien.

Blij met deze jurk!

6 opmerkingen:

 1. Ooh, dat is echt een model wat jou heel goed staat denk ik. Zo'n lekker joggingstofje is een goed idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt een simpel model, maar door de bijzonder halslijn en de toevoeging van het borduursel op de jurk, is het een juist een bijzonder chique versie geworden. Leuk dat je je borduurmachine erbij hebt gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een plaatje!!
  En lijkt me heerlijk dragen zo van joggingstof.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie sjieke jurk. Zit er nog een rits achterin of trek je hem zo aan?

  Groeten Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat!