donderdag 22 oktober 2009

Back to Basic slips

Voor bij mijn Back to Basic BH van de vorige blog heb ik deze week 2 slips genaaid! Maandag het patroon op stof gelegd en tweemaal uitgeknipt, dinsdag de slips in elkaar genaaid en de elastieken geknipt, woensdagavond tijdens TV kijken de elastieken in de slips gespeld en vandaag (donderdag) de elastiek aan de slips genaaid in twee fases. Het liefst zou ik zoiets in een dag doen. Maar te lang achter de naaimachine gaat nu eenmaal niet.
En zie hier het resultaat, twee ontzettend saaie slips!! Haha. Maar goed,... daar was het om te doen. Van de stof die ik over heb wil ik er nog een bijpassend hempje bij maken. Maar eerst wil ik voor de rode BH en de gouden bandjes BH ook nog een bijpassende slip maken. Dat staat bovenaan het To Do lijstje.
Op de foto zien jullie ook mijn nieuwe gadget.... Een leesbril!! Had de laatste tijd steeds meer moeite met de nummers op de naalden te lezen, moeite met het uithalen van stiksels, steeds vaker extra licht erbij etc etc. Toen manlief afgelopen weekend voor een nieuwe bril naar de winkel moest heb ik mijn ogen ook laten meten. Het was best even confronterend toen bleek dat ik een bril nodig heb. Maar ik begin eerst maar eens aan een leesbril.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!