Medusa

En toen was er al weer een BH klaar! Afgelopen vrijdag hiermee begonnen, in het weekend er aan kunnen werken en vandaag af kunnen maken. Ik heb de bh Medusa genoemd, de tip voor deze naam kreeg ik van iemand op het Borduurmachine Forum.
Medusa komt uit de oude Griekse Mythologie en Medusa wordt geassocieerd met slangen, die rond haar hoofd kronkelen en als gordel rond haar middel zijn geplaatst.
Het is een BH gemaakt met padding met daar over heen een (niet rekbare) ragfijne strikjeskant. In eerste instantie had ik daarbij een zachtroze lycra, maar dat was me veel te saai. Niet echt mijn smaak en stijl. Toevallig lag in mijn voorraad doos ook nog een slangen print en dat leek me wel een grappige combinatie. Terwijl ik bezig was met het maken van de BH wilde ik er op een gegeven moment een bh-hemd van maken, maar toen ik het hemd-deel van slangenprint lycra onder de bh vast aan het zetten was vond ik het "to much" worden. Dus dit weer losgehaald. (was genaaid met zaagtand steek, tja). En vervolgens er gewoon een BH van gemaakt.

De combinatie van strikjes kant met slangenprint is apart. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog niet weet of ik het echt mooi vind, vandaar ook de naam Medusa, alhoewel ik hoop dat wanneer manlief mij hierin te zien krijgt niet in steen veranderd haha.

Reacties

 1. Niet te geloven wat een tempo! Vind je combi toch wel wat hebben nu ik er langer naar kijk. Snap wel dat je het bij elkaar gekozen hebt, maar het is niet zo voor de hand liggend in ieder geval. Ga je er ook nog een slip maken? Plezier met dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een mooie aparte combinatie, niet zo voor de hand liggend. Ik val meestal ook voor aparte kleur en motievencombinaties, maakt het net even anders dan anders. Leuk dus. Gr. Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na enige tijd gebestudeerd te hebben, ben ik er uit... hij is erg MOOI.
  Weer eens wat anders, niet voor de hand liggend wil niet zeggen dat het niet mooi is.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Altijd leuk indien je een reactie op mijn blog achterlaat!