Viola

Vandaag heb ik mijn BH-hemdje af kunnen maken. En wat zit deze mooi en lekker. Ik ben zo gelukkig dat ik nu eindelijk weer een goed BH patroon heb. Ben gelijk begonnen met een volgend setje!
Het hemdje heb ik zo gemaakt dat het een volledige BH is met daaronder het hemdje vastgemaakt. Ik zag vandaag nog in de winkel dat er ook hemdjes zijn met alleen een extra dubbele stof ter hoogte van het achterpand, maar het lijkt me dat je dan de hele dag bezig bent om de BH op zijn plek te houden.
Het rondje onder de sluiting zal ik een volgende keer iets vlakker maken, nu buigt het elastiek naar buiten.
Het BH-hemdje heet Viola,.... Betekent purper in het Italiaans, dit omdat ik gebruik heb gemaakt van purperen Italiaans kant en lycra. Eerst dacht ik aan Deep Purple, maar zag vandaag in de digitale magazine van Marlies Dekkers dat ze daar een bikinilijn zo heeft genoemd (wel mooi trouwens ;-) )
 Het volgende project is met strikjes kant en slangenprint.... wat voor naam en soort setje zal daar nu weer uitrollen?

Reacties

 1. Errug mooi hoor. Mooi hoe je het kant hebt verwerkt en echt super dat je nu een goed patoon hebt dat je eindeloos kan maken. Goede bh en meteen een lekker warme rug in deze koude dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi! Het kant op de cups is heel mooi verwerkt, het geheel ziet er supernetjes uit. Je zou het bijna gewoon zo kunnen dragen!
  Het lijkt mij ook erg fijn zitten, zoiets wil ik ook graag nog eens maken....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi geworden, de cupverwerking met het kant vind ik weer een geweldig idee. Gr. Alice

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Altijd leuk indien je een reactie op mijn blog achterlaat!