Van Alles en nog wat.....

Vanochtend even de tijd genomen om te Bloggen... Heb het een en ander gemaakt de afgelopen tijd dus even tijd voor een update:

Voor onder een strakke jurk heb ik een bh gemaakt met voorgevormde cups, deze heb ik bekleed met huidskleurige mesh. De decolleté rand afgewerkt met omvouw elastiek met een leuk werkje. Anders wordt zo'n huidskleurige bh heel saai. Erbij heb ik twee hipsters gemaakt van huidskleurige lycra met ook weer die bovenrrand met omvouw elastiek. Niet echt spannend, maar ze zitten lekker en laten onder strakke jurk geen aftekening zien en daar was het om te doen.


Op de modevakschool waar ik les volg gaan we 1 keer in de maand met lingerie de verdieping in. Nieuwe patronen tekenenen en uitproberen.Afgelopen keer geprobeerd om een bandeau bh met inpandige bh te tekenen. Daarna gemaakt van een grappige lycra die lijkt op de rode zakdoeken van vroeger die ik van een vriendin kado had gekregen. Heb hem als bikini gemaakt. Nu nog een bikinislip erbij en dan heb ik een nieuwe bikini!

Een tijdje geleden voor een nichtje een Tablethoes gemaakt, haar vriendin wilde er ook graag een dus heb ik deze week nog een tablethoes gemaakt.


Voor de Sew Along "Zo Geknipt" voor de maand November heb ik een tas (recept 12) en een drollenzakjehoesje (recept 13) gemaakt.

Binnenkant tas met zakje


Tijdens de lessen op de modevakschool ben ik mijn grondpatroon opnieuw aan het tekenen. Nu ben ik bezig met een aangesloten zittende jurk, naar voorbeeld van een jurk die ik in Parijs in een etalage zag staan. En die ga ik maken van stof die ik in Parijs heb gekocht, dat wordt dus echt een Parijse jurk!
Jurk in de Parijse Etalage
Patroon is klaar en leg ik hopelijk dit weekend op stof.

Reacties

 1. Lekker bezig geweest.
  Prachtige professionele bh set heb je gemaakt.
  Die bikini wordt een snoepje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh, ik ben helemaal weg van je bikini. Schitterend. Maak je er ook een broekje bij? Ik ben ook erg benieuwd naar je uitwerking van de jurk.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi weer allemaal zeg! Lekker bezig en ook ik ben benieuwd naar je jurk.spannend!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!