Creapower Naaimarathon 2014

Afgelopen zaterdag was ik een van de 55 vrijwilligers op de CreaPower Naaimarathon te Almere in het kader van de NL-Doet dag 22 Maart. We hebben daar tastcreatie's gemaakt voor Dementerende ouderen.

Zo mooi om te zien, een hele zaal vol met hard werkende dames. Er wordt wel gepraat maar het is zeker geen kippehok! Nee er wordt hard gewerkt om zoveel mogelijk mooie tastcreaties te maken.
De dag begon om 10.00 uur en duurde 12 uur lang tot 's avonds 22.00 uur! Ikzelf ben om 13.00 gearriveerd om het tot half 10 vol te houden.
Wat krijg je daar een inspiratie en creativiteit van, leuk om al die dames bezig te zien met hun creaties. Ik bleef dingen zien die ik ook wel wilde maken ;-)

De creatie die ik heb gemaakt is een tast/voelkussen en een tastdeken voor bedlegerige patiƫnten. Deze laatste moet ik deze week thuis nog afmaken, want het lukte me niet om dit af te krijgen. Kwam anders zo laat thuis!

Het lijkt lang, maar de uren vliegen daar voorbij! Uiteindelijk zijn er maar liefst 100 !! Tastcreaties gemaakt, wat een geweldig aantal!
Omdat ik zelf 1 zorginstelling had voorgedragen (Compostella in Zeeland) en mijn buurvrouw de zorginstelling waar haar vader woont (de Watersteeg in Veghel) mocht ik twee grote tassen vol met elk 10 tastcreaties mee naar huis nemen om deze te kunnen overhandigen aan de zorginstellingen.
Daarover binnenkort meer!
Als afsluiting kregen we een goodiebag mee met twee viooltjes, bodyshop monstertjes en een creatief zelfmaak armbandje van "Tabtab" Wat leuk zo'n attentie!


Reacties

  1. Leuk dat je erbij was, je snapt wat voor energie we hier van krijgen om dit te organiseren!!
    Ben ook benieuwd naar de reacties van de zorginstellingen, daar hebben we het allemaal voor gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke actie - veel energie! Jammer dat ik dit keer kon niet zijn - volgende keer/jaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!