dinsdag 1 maart 2016

Boxershort


Van het restant tricot die ik overhield van raglanshirt heb ik weer eens een boxershort voor vriendlief gemaakt. Dat was toch al even geleden. Het patroon komt van Bella Hendriks en is een basispatroon. Ik heb er niet veel aan veranderd omdat ik nu toch eerst de pasvorm wil checken, dan volgen er misschien weer meer....
Met de Covermachine heb ik siernaden doorgestikt. Ik heb nu weer de goede naalden (Schmetz ELx705) erin gestoken en het standaard (niet doorzichtige) voetje gebruikt en hij deed het perfect.
Ook op de deelnaden geen steken overgeslagen.
Patroon:  0106H Bella Hendriks
Stof;  Tricot van Sisters stoffen
Elastiek: Kantje Boord
Garen:  Gutherman

4 opmerkingen:

 1. Wat slim om zo je restjes weg te werken . Leuk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nette boxers hoor! (Heel wat anders dan ik in de planning heb ;)) ik vroeg me af wat je met de binnen naden zou doen. Ik neem aan dat je ze gelockt hebt en daarna vast gestikt met je coverlock? Overigens gebruik ik de superstretch naalden in mijn coverpro en zijn de steken ook echt veel beter.idd ook het doorzichtige voetje omgeruild voor het standaard voetje dat werkt veel beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nette boxers hoor! (Heel wat anders dan ik in de planning heb ;)) ik vroeg me af wat je met de binnen naden zou doen. Ik neem aan dat je ze gelockt hebt en daarna vast gestikt met je coverlock? Overigens gebruik ik de superstretch naalden in mijn coverpro en zijn de steken ook echt veel beter.idd ook het doorzichtige voetje omgeruild voor het standaard voetje dat werkt veel beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk project voor restjes en vriendlief ook weer blij!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat!