donderdag 3 februari 2011

Panterdress

Vandaag laat ik jullie weer eens een kledingstuk zien. Na al dat borduurwerk werd het tijd voor andere werkzaamheden. Op de markt in Uden had ik bij de tricotboer een leuk panterstofje gekocht. Blijf ik leuk vinden zo'n panterprint. Soms een beetje fout, maar het kan ook heel sjiek zijn.
Het patroon van deze jurk is zelf getekend. En ik heb stiekem even gekeken naar de jurken van La Dress, deze jurken vind ik altijd erg vrouwelijk en sierlijk, dat heb ik in mijn patroon proberen te verwerken.
Het is een wikkelmodel geworden, zonder dat er daadwerkelijk gewikkeld wordt. Op de kraag, staander en manchetten zit een zwarte satijnen tegenvoering. Ik ben nog aan het kijken of ik voldoende stof heb om er nog een sjerp-riem bij te maken.

9 opmerkingen:

  1. Te gekke jurk, stoer, chique, sexy, speels. Helemaal Tialda. Je haar zit leuk zo. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oeps, verkeerd ingelogd, maar ik vind je jurk erg leuk
    groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuk! Ik denk dat een riempje erbij ook mooi staat.

    Mooi model jurk hoor, knap ´verzonnen´. Staat je goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie jurk en het model vind ik echt prachtig. Met de manchetten maken het chique en het staat super in combi met die pantertricot! Wat zal jij m met plezier dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wat een mooie jurk, en hij staat je geweldig.
    Mooi patroon....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. MOOOOOI. Staat je inderdaad geweldig en op deze manier vind ik de panterprint echt sjiek. Daar zul je een hoop plezier van hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je laat weten wat je er van vindt!