donderdag 6 april 2017

Sancho Clubweekend deel 2

Nadat ik mijn Rozy wallet op de sluiting na klaar had ben ik verder gegaan om met dezelfde materialen een handtas te maken. Ook hiervoor thuis al de voorbereidingen getroffen. Heb het zelf getekend patroon gepakt wat ik voor de kurkleren tasjes in december had gebruikt. Het model van de flap ietsje pietsje aangepast omdat ik hem nu wilde voeren met het prachtige stofje van Stitch&co
Ditmaal gebruik gemaakt van een leren paspel en een 3D strikje. Ik zal er een aparte blog post aan wijden. Moet nu nog de hengsels maken.

Deze zaterdag had ik twee keer corvee dienst en mocht ik samen met Nicole 's middags voor de koffie en thee zorgen en ook de afwas na afloop verzorgen. s'Avonds nog een keertje overgedaan met Jenny. Iedereen had allerhande koekjes en chocola en ander lekkers meegenomen. Elke tafel kreeg een bord met al dat lekkers.... Een soort mini high tea/koffie. Aan tafel wordt er gezellig gebabbeld. Leuk om elke keer weer langs andere dames te zitten en ze zo beter te leren kennen.
Heb tot 's avonds 12 uur aan mijn tas gewerkt en toen was deze op de hengsels na af. Bijna iedereen breidde er om die tijd een eind aan... Behalve Nicole, die ging het langst door!
 Maar al gauw zaten we nog aan een laatste glaasje wijn voor we het bed in doken.
Lege flessen op zondagochtend....
Zondag vroeger wakker en na een snelle douche mijn slaapspullen in de auto gedaan. Na ontbijt weer achter de naaimachine gekropen. Nu met een slip aan de slag die nog bij de Wireless red set past.
Had nog een heel klein restje kant over en heb dit aan de voorkant van de slip genaaid..... Maar toen de slip uiteindelijk af was kregen we toch vreemde associaties bij dat stukje kant!😉. Het is maar goed dat de slip onder mijn kleren zit haha.

De waslijn hangt nu toch wel echt vol en een tweede lijn is noodzakelijk!
Tijdens de lunch kregen we te horen dat we stipt om 16.00 het gebouw uit diende te zijn omdat er een volgende groep aan zou komen. (Dat hadden we al gemerkt! sommige stonden om half 11 al bij ons in de eetzaal 😲) De vraag was of we om 15.00 wilden stoppen en gaan opruimen.
Na de lunch had ik de slip al heel snel af. Daarna mijn naaispullen alvast opgeruimd en mijn plekje schoongeveegd. Mijn laatste project was namelijk het knippen van een badpak en dat is fijner om beneden in de eetzaal te doen.

Dit heb ik zittend in de erker gedaan lekker in het zonnetje een mooi plekje. En Jos zat achter mij een jurk uit te knippen.
Iedereen was zeer snel met opruimen en het meeste werk was na drieën al gedaan, ik ben toen met mijn verkouden hoofd naar huis gereden. Met een goed gevoel (maar met een ziek lijf.)
Stop 35 dames bij elkaar in een gebouw en het weekend vliegt voorbij! Dank aan de organisatie door het Sancho bestuur.

1 opmerking:

  1. Heerlijk he, zo'n heel weekend achter de naaimachine en doen waar je zin in hebt! Je tasje is echt super geworden en je slip...haha, daar waren veel ideeen over zullen we het maar op houden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat!