vrijdag 25 februari 2011

Nieuw Gadget

Vandaag op stap geweest naar de Handwerkbeurs in Zwolle. Ik had voor mezelf een lijst met benodigdheden opgesteld en die heb ik bijna allemaal kunnen kopen. Me dus qua koopgedrag heel netjes gedragen. Er was alleen een dingetje waar ik voor viel en dat was een tornmesje met een loep en een lamp. Want het uithalen van naadjes met lingerie is meestal een erg lastige klus door gebruik van speciale steken (zaagtandsteek) en het heeft ook iets met leeftijd van de ogen te maken zeggen ze ;-). Nu hoop ik dat het met deze gadget wat gemakkelijker gaat!
Verder heb ik nog heel fijne zwart Frans elastisch kant kunnen kopen, waar ik al langer naar op zoek was. Qua stoffen heb ik een bedrijfje gevonden wat ook de stoffen van Amy Butler verkoopt. Deze home-decostoffen worden o.a. gebruikt voor het maken van tassen. Nu ik deze stoffen heb leren kennen en ze vaker heb gezien begin ik ze steeds leuker te vinden! Een tas met deze stoffen staat bovenaan op mijn verlanglijstje om te maken.

5 opmerkingen:

  1. Wat een uitvinding... jammer dat ik nooit op de handwerkbeurs kom, al die beurzen vallen in een tijd van het jaar dat ik geen tijd heb :(

    Ik zie/lees een 'kiempje' voor een nieuwe hobby :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben heel benieuwd of je 'm goe dvast kan houden. Zo ja, dan wil ik er ook wel zo een, lijkt met heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is pas eens een handig tornmesje! Daar zul je vast een hoop plezier van hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een geweldig ding
    ben benieuwd of het ook effectief handig is

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je laat weten wat je er van vindt!