Zakdoekzakjes

Voor Sinterklaas ben ik weer actief geweest als Naaipiet. En er zijn nogal wat kadootjes onder de naaimachien vandaan gerold. Maar de meeste laat ik nu nog niet zien, die komen met de Sew Along 'Zo Geknipt' aan bod. Dat houden jullie tegoed.
Ook maakte ik een rij Zakdoekzakjes, ideaal om restjes stof weg te werken en leuk om kado te geven. Het idee kwam van haar en zij deed hier weer inspiratie op. Onze printer was kapot, en heb het patroon vanaf het beeldscherm over getrokken. Een proefje gemaakt, patroon iets aangepast en voila een viertal zakdoekzakjes waren klaar!
Reacties

 1. Hoi Tialda,

  Je schrijft dat je wat had aangepast aan het patroon, mag ik vragen wat ? Ik heb het zakdoekzakje ook al eens gemaakt adhv dit patroon, dus vroeg ik me af of je het nog beter/gemakkelijker gemaakt had ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het patroon was incl. naadwaarde, maar dan werd mijn zakje te klein. Dus heb 1 cm naadwaarde aangetekend en nu is het patroon oke.

   Verwijderen
 2. Ze zijn leuk geworden!! Altijd makkelijk om kleine cadeautjes ook achter de hand te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooo!! Wat zijn ze mooi! Die van mij lukten niet echt, ik probeer binnenkort dit patroontje uit, zal hopelijk beter gaan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey, leuk hoe je ze hebt aangepast met het gekruiste deel bovenaan. Ik heb ze gemaakt als doopsuikertraktatie bij de geboorte van mijn dochter. je moet maar eens een kijkje nemen... Ik heb de hoekjes nog eens overlangs gestikt en bij sommige biais gebruikt. Dat moet je ook eens proberen...

  http://stannel.blogspot.be/2012/10/doopsuiker-nel.html

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat!